teisipäev, 3. mai 2022

Kuidas online kasiinode boonuskoodid toimivad

 


Online kasiinod pakuvad oma klientidele erinevat tüüpi boonuseid. Nii võid kasutada pakkumisi, millega saad mängitud summadelt raha tagasi, esimese või mõne järgneva sissemaksega boonuseid, tasuta keerutusi ja sissemakseta boonuseid. Eesti online kasiinode parimad boonuste pakkumised on ära toodud https://casinoeesti.ee/ veebilehel.

Mõnel juhul saad kõiki neid pakkumisi nautida lihtsalt sissemakset tehes, kuid on ka olukordi, kus online kasiino nõuab sulle saadetud boonuskoodi sisestamist. Nii võib näiteks saadud Olybet boonuskood tähendada, et pead selle pakkumise aktiveerimiseks Olybeti veebilehel sisestama. Vaatame lähemalt, mida pead boonuskoodide kohta teadma ja milliseid erinevaid pakkumisi võid boonuskoodidega online kasiinost saada.

Millal on vaja sisestada boonuskood?

Boonuskood on tavaliselt tähtede ja numbrite kombinatsioon, mille sisestamine aktiveerib sinu konto konkreetse tehingu jaoks. On olemas online kasiinod, mis pakuvad boonuskoodi sisestamise võimalust juba algselt registreerimisvormi täites, sisestades selle tühja välja. Kui sul registreerimise hetkel boonuskoodi sisestamiseks ei ole, ei pea sa sellele väljale midagi sisestama.

Kui soovid aga boonuse saamiseks kvalifitseeruda, pead boonuskoodi sisestama. Muu teave, mida pead tavaliselt registreerimisel sisestama, on sinu nimi, e-posti aadress, telefoninumber, postiaadress, kasutajanimi ja parool.

Teine võimalus boonuskoodi sisestamiseks on vahetult enne sissemakse tegemist. Vali esmalt oma maksemeetod, sisesta summa, mida soovid oma online kasiino kontole kanda ja seejärel sisesta ka õige boonuskood.

Milliseid boonuseid võib boonuskoodiga saada?

Online kasiinode maailmas on palju boonuseid, mis keerlevad boonuskoodide sisestamise ümber. Alljärgnevalt mõned näited pakkumistest, mida võid boonuskoodide sisestamisega saada.

  • Sissemakseta boonus

Enamiku boonuste puhul pead enne boonusele kvalifitseerumist tegema sissemakse. Sissemakseta boonus nõuab seevastu lihtsalt online kasiinosse registreerimist ja boonuskoodi sisestamist. Pärast konto registreerimist saad boonuskoodiga kas boonusraha või tasuta keerutusi. Mõlemal juhul kasutad pakkumist võitude teenimiseks, mida saab hiljem välja võtta. Enne võitude kontolt välja maksmist pead tavaliselt täitma panustamise tingimused.

  • Sissemakse boonus

Nende boonuste puhul lisab online kasiino sinu sissemaksele teatud kindla summa. Enamikul juhtudel pakuvad online kasiinod sissemaksele 100% täiendavat boonusraha, kuid on ka pakkumisi, kus see protsent võib olla ka kuni 300%. Erinevalt sissemakseta boonusest, kus saad kontolt välja võtta ainult võidud, võimaldab sissemaksega boonus sul peale boonuse kasutamise reeglite ja tingimuste täitmist kogu summa kontolt välja maksta.

  • Tasuta keerutused

Tasuta keerutused võib saada kas sissemakse või ilma sissemakseta boonusena. Mõlema stsenaariumi korral kasutad slotimängudega võitude saamiseks tasuta keerutusi, mis sinu konto saldot ei vähenda.

Kas boonuskoodide kasutamine on kunagi negatiivne?

Enamasti on boonuskoodid head. Kuid mõnes olukorras võib sul olla mõistlikum mängida ilma boonuskoodita. Mõned boonuskoodide tingimused on nii ranged, et isegi täiendava boonusega on võimatu kasumisse jääda. Seetõttu uuri iga boonuskoodi puhul enne kasutamist põhjalikult reegleid ja tingimusi, et teaksid, milliste panustamise nõuete täitmisele nõusoleku annad.

Kokkuvõte online kasiinodes boonuskoodide kasutamisest

Boonuskoodid võimaldavad kasiinodel välja selgitada, millist boonust sa kasutad ja teha ka oma lojaalsetele klientidele suunatud pakkumisi. Õnneks ei teki nende koodide kasutamisel tavaliselt mingeid probleeme, sest registreerimisel või sissemakse tegemisel leiad lihtsalt vastava koodi ja sisestad selle nõutud väljale.

Mõned erinevad pakkumised, mida boonuskoodidega võid oodata hõlmavad sissemakseta boonuseid, sissemaksega boonuseid, tasuta keerutusi ja raha tagasi pakkumisi. Boonuste mitmekesisuse tõttu vajavad online kasiinod vahendit ühe tehingu eraldamiseks teistest ja boonuskoodid on üheks võimaluseks.

Kommentaare ei ole:

Populaarsed postitused