teisipäev, 8. juuni 2021

Mida vajad arvuti jaoks?

Personaalarvutil on ühise sülearvuti ees palju eeliseid. Kui viimane pakub suurepärast kaasaskantavust, pakib arvuti palju rohkem jõudu. Kui töötate sageli kodus või ei soovi sülearvutit iga päev kaasas kanda - miks mitte anda lauaarvutile võimalus? Veelgi parem on erinevate viiside ostmine enda hankimiseks. Esiteks saate osta juba ehitatud arvutid. Aga kui tunnete end seiklushimulisena, siis kuidas oleks, kui ehitaksite omaenda nullist? Jätkake lugemist, kui me teile räägime mõnest vajalikust asjast.

Lauaarvuti

Esimene ja tõenäoliselt kõige tavalisem variant on eelnevalt valmistatud arvuti ostmine. See on suurepärane võimalus, kui teil pole palju aega, te ei soovi õppida kõiki arvuti ehitamise nüansse või ta lihtsalt teile meeldib. Seal on palju eelnevalt ehitatud lauaarvuteid, nii et teil pole probleeme endale sobiva leidmisega. 

Võib-olla kardate, et see võtab palju ruumi? Ära karda, see on levinud eksiarvamus, et lauaarvutid võtavad palju ruumi. Muidugi, rohkem kui sülearvuti, kuid saadaval on väga ergonoomilised variandid, mis on pakitud kompaktsetesse korpusetesse, mis sobivad lihtsalt igale töölauale.

Monitor

Enne kui läheme kaugemale, peame midagi mainima. Suurepärase arvuti ostmine on hea, kuid kõigi võimaluste täielikuks vabastamiseks kaaluge ka investeerimist kvaliteetsesse monitori. Paljud inimesed alahindavad seda, kui oluline on hea ekraani vaatamine. 

Värskendamissagedus, heledus, ekraani suurus - kõik need asjad on mugavaks kogemuseks ülimalt olulised. Ärge tehke viga ja alahinnake väärtust, mida hea monitor pakub. Saadaval on palju erinevaid võimalusi ja leiate hõlpsasti selle, mis vastab täpselt teie vajadustele ja spetsifikatsioonidele. Head arvuti monitorid on hädavajalikud.

Emaplaat 

Nüüd oma arvuti ehitamise juurde. See on väga tänuväärne kogemus, kuid see võib olla ka keeruline, eriti kui see on teie esimene kord omaenda kokkupanek. Arvestada tuleb paljude asjadega ja kuigi teie tähelepanu hüppab kohe kena protsessori või uusima graafikakaardi valimisele, vajate selleks kõigepealt head alust. 

Kvaliteetsesse emaplaati investeerimine on teie arvuti ehituse edukuse jaoks esmatähtis. Valige see hoolikalt. Hoolimata turul pakutavate võimaluste suurest mitmekesisusest, pole hinnalisem alati parem valik. Võtke aega, et mõelda, kuidas kõik teie komponendid omavahel sobivad, ja valida selle põhjal õige emaplaat. 

Protsessor 

Teie arvuti aju, õige protsessori valimine on arvuti jaoks üks olulisemaid asju. Tuleb veenduda, et see ühilduks ülejäänud riistvaraga, et tulevikus valulikke tõrkeid vältida. Õnneks on valikuvõimalusi palju - suuremad tootjad pakuvad erinevat hinnat. Mõelge, milleks oma arvutit kasutate, ehk tasub protsessorisse natuke rohkem investeerida või teisalt maksta hoopis rohkem graafikakaardi eest?

Graafikakaart 

Arvuti süda, graafikakaart tuleb valida väga hoolikalt. Lugematute turunduskampaaniate abil on lihtne kiusata ja otsida kohe uusimat, suurimat võimalust. Siiski on vaja kaaluda palju muud. 

Kas kasutate oma arvutit peamiselt mängimiseks ja multimeediumiks või tööks ja äriks? See on üks küsimustest, millele peate kõigepealt vastama. Kui otsustate endale mänguarvuti ehitada, võiksite investeerida võimsasse graafikakaardisse veidi rohkem, et hoida oma mänge sujuvalt ja kiirelt.

 


Kommentaare ei ole:

Populaarsed postitused