kolmapäev, 27. jaanuar 2021

Internetikasiinod – kuidas otsustada kus mängida?

 

 

Kasiinod ja õnnemängud on olnud inimeste seas populaarsed juba sajandeid. Viimastel aastatel on aga lisaks füüsilistele mängusaalidele märgatavalt tõusnud ka internetikasiinode osakaal. Seda näitab ka Eestis pidevalt kasvav netikasiinode teenuspakkujate ja reklaamide arv. Põhjuseid on mitmeid. Esiteks pakuvad netikasiinod inimestele võimalust mängida oma lemmikmänge kodust lahkumata ja teiseks on operaatorite jaoks halduskulud oluliselt madalamad, kui füüsilistes kasiinodes. Eesti tegutseb hetkel üle 15 netikasiino. Kuidas aga valida välja parimad kasiinod netis mängimiseks?
 


Esiteks tuleks otsustada, mida te üldse internetikasiinos teha soovite. Kas mängida mänguaparaate, live kasiinomänge nagu näiteks ruletti või blackjacki või hoopis pokkerit? Kui see on välja mõeldud, siis tuleks kasiinode kohta hakata tegema veidi taustauuringut. Kõige tähtsam aspekt iga netikasiino puhul on selle usaldusväärsus. Uurida tuleks välja järgnev informatsioon: Kui kaua on see kasiino tegutsenud? Mida pikem on tegutsemisaeg ja mida suurem on kliendibaas, seda usaldusväärsem on kasiino. Kui kiiresti toimuvad sisse ja väljamaksed? Tänapäeval peaksid enamus kasiinodes sissemaksed oleme kohesed ning väljamaksed võtavad enamasti aega 1-3 tööpäeva.


Seejärel tasub uurida kui abivalmis on klienditugi? Klienditugi peaks olema kiire ja professionaalne. Paraku on varasemalt ette tulnud hetki, kus kliente ignoreeritakse, jäetakse teadmatusse ning isegi sulgetakse kontosid. Viimastel aastatel on tõsisemalt tõstatatud ka hasartmängu sõltuvuse teemat. Helsinkitimes sõnul on meie naabritel Soomes vähemalt 124 000 inimest, kellel on hasartmängu probleemid. See on sundinud ka Eesti kasiinosid sellele probleemile suuremat tähelepanu pöörama. Korralikus netikasiinos peab olema meeskond, kes hoiab inimestel silma peal, et kaotused liiga suureks ei läheks ning klienditoe ülesanne on sellisel juhul inimestega ühendust võtta ja vajadusel ka konto ajutiselt sulgeda. Õnneks on Mr-Gamble.com kasiinode võrdlusleht kogu raske töö ära teinud ja reastanud parimad Eesti kasiinod oma lehele koos detailsete ülevaadetega ja hindamissüsteemiga.


Kui usaldusväärsed kasiinod on välja valitud, siis tuleks uurima hakata visuaalset ja tehnilist poolt. Esiteks lehekülje välimus. Kas leht näeb hea välja ja kas lehel on mugav navigeerida? Oluline oleks, et kõik soovitud asjad leiab minimaalse vaevaga üles ja et lehed laeksid kiiresti ära. 2018. aasta statistikaameti uuringu põhjal on Eestis nutitelefone kasutavaid inimesi 1.05 miljonit ehk 80% kogu Eesti populatsioonist. Netikasiinode jaoks tähendab see seda, et toode peab olema hõlpsasti kättesaadav ja kasutatav ka telefonides.


Lõpetuseks tuleb üks lõbusamaid osasid. Kõik kasiinod üritavad kliente meelitada magusate tervituspakkumistega. Paraku on enamasti pakkumiste taga alati ka konks. Kindlasti tuleb läbi lugeda reeglid ja tingimused, sest tihtipeale pakuvad kasiinod esimese sissemaksega 100% sissemakseboonust, 100 € - 300 €, kuid see raha tuleb läbi mängida 25 kuni 40 korda. 25 korda läbi mängida ei ole vähe, kuid see on oluliselt vähem kui 40 korda. Samuti on viimasel ajal hakatud jagama tasuta keerutusi ilma sissemakseta. See on pakkumine, mida võib alati võtta, sest riskifaktor on null.


Kokkuvõttes on netikasiino valimine nagu õhtusöögi valimine. Valikuid on palju, kuid enne valiku langetamist tuleks teha veidi kodutööd. Valida tuleks usaldusväärne, mugav ning hea reitinguga koht mängimiseks. Õnneks on tänapäeval Eestis riiklikud kontrollid ja piirangud nii karmid, et illegaalsetel kasiinodel siin opereerida ei ole võimalustki. Kindlasti on osad kasiinod paremad nii pakkumiste ja veebilehe mugavuse poolest, kuid turvalisuse pärast ei tohiks meie kohalikes netikasiinodes üleliigselt muretseda.

Kommentaare ei ole:

Populaarsed postitused