esmaspäev, 31. august 2020

Rally Estonia 2020 info

 Ja sellel nädalal see juhtub - Rally Estonia 2020, esmakordselt WRC autoralli maailmameistrivõistluste etapp Eestis. Võistlus mille toimumist ei uskunud veel paljud enne suve. Oli ju isegi oht, et ei toimu sellel aastal Rally Estoniat isegi oma tavapärases formaadis - WRC promotsioonirallina.

Kuid koroona tegi omad korrektuurid ning andis meie väikesele Eestile eelise teiste suurriikide ees.

Ralli toob käänulistele Lõuna-Eesti kruusateedele starti kõik autoralli maailma tipud WRC tehasemeeskondadest, kellele pakuvad konkurentsi Baltikumi, Venemaa ja Skandinaavia parimad sõitjad erinevates võistlusklassides.

Meie kõik muidugi ootame suure põnevusega mida suudavad valitsevad maailmameistrid Ott Tänak ja Martin Järveoja kõigi teiste vastu oma kodukamaral võisteldes. Hyundai pole ju teada tuntud kiirete rallide masin - seda on tõestanud eelnevad Soome MM rallid - võidukihutamine mis oma iseloomult sarnaneb väga Rally Estoniaga. Lõuna-Eesti ralli muidugi näitas, et kõik ei ole võimatu - Hyunda WRC masinat on viimase paari aasta jooksul kõvasti arendatud ning kindlasti on ka Tänak oma suure panuse sinna andnud. Lõuna-Eesti rallil kus olid stardis ka Toyota meeskonna kõik kiired liikmed, eesotsas kuuekordse maailmameistri Sébastien Ogieriga, suutis Tänak kõigile teistele tagatulesid näidata.

Kust jälgida Rally Estoniat? Otseülekandeid teevad Kanal2 ja Kanal12 ning niisamuti ametlik WRC All Live.

Eestikeelset infot jagab Ralliportaal - Rally Estonia 2020

 

Kommentaare ei ole:

Populaarsed postitused