teisipäev, 18. detsember 2012

Eisbär talvemütsid Spordihai e-poest

Spordihai on enda veebilettidele laotanud uued ja lahedad Eisbär talvemütsid.

 

Miks need on nii head?

 

  • EISBÄR’i mütsid on kvaliteetsed, trendikad ja funktsionaalsed
  • Üks suurus sobib kõigile, mille tagab ainulaadne Comfort Stretch (veniv) süsteem
  •  Enamike EISBÄR’i toodete puhul kasutatakse Merino villa, mille pehmus ja soojus tagab EISBÄR’i brändi kvaliteedi. Merino villa peamised omadused on vastupidavus, vormi säilimine, isolatsioon ja kestev toime
  • Mütside tootmisel kasutatakse teflonkattega materjali, mis muudab mütsid tuule- ja vihmakindlaks. Teflon hoiab soojust sees ja vihma väljas, võimaldades seejuures peal hingata ning vähendades higistamist ja ärritust.
  • EISBÄR’i mütside puhul kasutatakse peamiselt Polartec Tehnoloogiaid. Polartec’i materjalid võimaldavad suuremat tuuletakistust ja päikesekaitset

 

Natuke  Eisbär'ist lähemalt

 

EISBÄR on Austria perefirma, mis on tootnud kvaliteetseid ja trendikaid talvemütse alates 1950ndatest. Üle 50 aasta on EISBÄR disaininud suusamütse ja -riideid ka Austria suusakoondisele. Tänaseks on EISBÄR’i nimi (Jääkaru) muutunud kvaliteetsete talve- ja suusariiete sünonüümiks.
Lääne-Austrias asuvas vabrikus kasutavad suurte oskustega käsitöölised vaid parima kvaliteediga lõngasid ja kudumeid, loomaks tooteid, mis on ületamatud oma kvaliteedilt, disainilt ja funktsionaalsuselt.

Vaata lähemalt: Eisbär mütsid Spordihai e-poes


Kommentaare ei ole:

Populaarsed postitused